Vrienden

Als je eenmaal hebt meegedaan aan Scratch, dan ben je verkocht en wil je het volgende jaar weer meedoen. En dat is niet zo gek. Want de Leidse Scratchdagen zijn een van de oudste, grootste, meest toegankelijke en best georganiseerde scratchevenementen van Europa. En dat willen we graag zo houden. Vrienden helpen ons hierbij.

Wat is dat, een Vriend van de Scratch?
Vrienden helpen ons met een jaarlijkse bijdrage van tenminste 10 euro om de continuïteit van het evenement te waarborgen en om de kwaliteit ervan te verbeteren. Kijk maar eens bij de Vrienden projecten om te zien wat we met Vriendenbijdragen doen. Daarnaast ontvangen Vrienden 3 euro korting op de deelnameprijs.

Nieuwsbrief
Als Vriend ontvang je tweemaal per jaar een nieuwsbrief met daarin exclusieve informatie over de ontwikkelingen over de Scratch Muziekdagen Leiden. Je krijgt daarbij de mogelijkheid om mee te denken over nieuwe projecten. Zo word je als Vriend echt betrokken bij dit mooie en unieke evenement.

Wijziging doorgeven
Wil je je als Vriend aanmelden of wil je een wijziging doorgeven? Gebruik dan hiervoor het contactformulier via onderstaande button en kies voor de categorie Vriendeninfo.

Neem contact op

Vrienden projecten

Uit de evaluaties van de afgelopen jaren blijkt dat een groot aantal zangers vindt dat de repetities met het orkest ondanks eerdere aanpassingen (te) veel tijd in beslag nemen. Dit signaal nemen wij natuurlijk heel serieus. Het gevoel dat 800 zangers niets zitten doen, terwijl zij het liefste zoveel mogelijk willen zingen, mogen wij niet negeren.

Daarom hebben wij in de afgelopen jaren dankzij vriendenbijdragen verder geïnvesteerd in de kwaliteit van het orkest. Door het aantrekken van meer ervaren musici en door verbeteringen in de bladmuziek konden we de repetitietijd van het orkest verder terugbrengen. Hierdoor blijft er meer tijd over om lekker te zingen. En dat is natuurlijk waar het om gaat, tijdens dit grote en unieke meezingevenement.

De Scratchdagen zijn een feestelijk gebeuren. En daarbij hoort een feestelijke aankleding. De Leidse Pieterskerk is natuurlijk een fantastische plek om te zingen. Maar alles wordt nog mooier als we extra aandacht geven aan de inrichting van podium en tribunes. Vriendenbijdragen maken dat mede mogelijk.