Vrienden

Als je eenmaal hebt meegedaan aan de Scratch, dan wil je weer. En gelukkig kan dat, want we zijn er elk jaar en daarmee een vaste muzikale ontmoetingsplaats voor iedereen die van zingen houdt. Als je eenmaal verkocht bent aan de Scratchdagen, dan kan je dat ook laten blijken door vriend te worden.
De vrienden van de Scratchdagen zijn namelijk belangrijk om het evenement te laten zijn én blijven wat het nu is: groots, goed georganiseerd én gunstig geprijsd. Als vriend draag je hieraan bij met een minimale jaarlijkse bijdrage van €10.

En dat is niet alleen goed voor ons, maar ook leuk voor jou. Want een VRIEND VAN DE SCRATCH ontvangt € 5 korting bij deelname aan de Scratch. Ook is er voor vrienden geen wachtlijst voor deelname aan het koor en voorrang bij plaatsing voor het orkest en is de deadline voor annuleren 31 januari in plaats van 31 december. Ten slotte ontvangen vrienden een aparte nieuwsbrief met het allereerste nieuws over het programma van het komende seizoen.

Door je aan te melden als VRIEND help je ons om de continuïteit van het evenement Scratch Muziekdagen Leiden te waarborgen én daarnaast de kwaliteit te verbeteren.

Nieuwsbrief

Als vriend ontvang je eenmaal per jaar een nieuwsbrief met daarin exclusieve informatie over de ontwikkelingen over de Scratch Muziekdagen Leiden. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om mee te denken over het jaarlijkse project. Zo word je als vriend echt betrokken bij dit mooie en unieke evenement. Binnenkort volgt hier de mogelijkheid om je voor deze nieuwsbrief aan of af te melden.

Wijziging doorgeven of aanmelden

Wil je een wijziging doorgeven of jezelf aanmelden? Klik op onderstaande button voor het contactformulier (kies voor de categorie Vrienden)!

Neem contact op

Vrienden projecten

Uit de evaluaties van de afgelopen jaren blijkt dat een groot aantal zangers vindt dat de repetities met het orkest ondanks eerdere aanpassingen (te) veel tijd in beslag nemen. Dit blijft een serieus aandachtspunt voor ons. Het gevoel dat ruim 800 zangers niets zitten te doen, terwijl zij het liefste zoveel mogelijk willen zingen, mogen wij niet negeren. Daarom hebben wij in de afgelopen jaren dankzij vriendenbijdragen verder geïnvesteerd in de kwaliteit van het orkest. Door het aantrekken van meer ervaren musici en door verbeteringen in de bladmuziek konden we de repetitietijd van het orkest verder terugbrengen. Hierdoor blijft er meer tijd over om lekker te zingen. En dat is natuurlijk waar het om gaat, tijdens dit grote en unieke meezingevenement.

Ook hebben we voor de solisten van de Messiah voor Jongeren een masterclass met dirigent Danny Nooteboom georganiseerd. Dit initiatief is zeker voor herhaling vatbaar!

De Scratchdagen zijn een feestelijk gebeuren. En daarbij hoort een feestelijke aankleding. De Leidse Pieterskerk is natuurlijk een fantastische plek om te zingen. Maar alles wordt nog mooier als we extra aandacht geven aan de inrichting van podium en tribunes. Vriendenbijdragen maken dat mede mogelijk.