Aanmelden

Koor

Inschrijven
Via de knop Aanmelden Koor op deze pagina kom je terecht bij het inschrijfformulier voor deelname aan het koor.

– Wij verkopen geen klavieruittreksels meer van de Messiah. Bij de deelname bevestiging ontvang je hierover nadere informatie hoe je deze met korting kunt bestellen.
– De bladmuziek voor de Musical Highlights wordt als download beschikbaar gesteld.
– Oefenbestanden voor Messiah en Musical Highlights worden als download beschikbaar gesteld – er zijn geen oefen-CD’s meer te bestellen.

Als je de inschrijving volledig hebt afgerond, ontvang je van ons een inschrijfbevestiging. Wij vragen je de gegevens op deze bevestiging goed te controleren. Aanpassingen graag doorgeven via het contactformulier. Nadat wij je geplaatst hebben, ontvang je van ons een deelnamebevestiging. Op deze bevestiging staat de datum waarop wij je het deelnamebewijs en eventuele bestelde bladmuziek of oefenbestanden digitaal beschikbaar zullen stellen. Indien het deelnamebewijs niet binnen 2 weken na de op de deelnamebevestiging vermelde datum door de deelnemer is ontvangen, verzoeken wij je contact op te nemen met ons via het contactformulier op de contactpagina.

Tarieven
Hier staat het tarieven overzicht.

Verdere vragen kunnen via het contactformulier, categorie deelnemers. op de contactpagina worden gesteld.

Telefonisch zijn wij bereikbaar onder:
Musical Highlights (30 april 2022) 06 8352 7842
Messiah (1 mei 2022) 06 2614 0604

Aanmelden Koor

Het reserveringssysteem opent in een nieuw venster, sta popups toe als je browser deze tegenhoudt.

Orkest

Inschrijven
Via de knop Aanmelden Orkest op deze pagina kom je terecht bij het inschrijfformulier voor deelname aan het orkest.

De bladmuziek voor het orkest leveren wij niet meer in bruikleen maar als downloadbestand in PDF.

Als je de inschrijving volledig hebt afgerond, ontvang je van ons een inschrijfbevestiging. Wij vragen je de gegevens op deze bevestiging goed te controleren. Aanpassingen graag doorgeven via het contactformulier. Nadat wij je geplaatst hebben, ontvang je van ons een deelnamebevestiging. Op deze bevestiging staat de datum waarop wij je het deelnamebewijs zullen toesturen. Indien het bestelde niet binnen 2 weken na de op de deelnamebevestiging vermelde datum door de deelnemer is ontvangen, verzoeken wij je contact op te nemen met ons via het contactformulier op de contactpagina.

Tarieven
Hier staat het tarieven overzicht.

Voor vragen en overleg over de orkesten kun je contact opnemen via het contactformulier, categorie orkest. Voor dringende zaken kunt u bellen: 06 5321 2721.

Aanmelden Orkest

Het reserveringssysteem opent in een nieuw venster, sta popups toe als je browser deze tegenhoudt.