Toeschouwers


Eerste rang
De stoelen op de eerste rang geven een mooi overzicht over het orkest, de solisten en de grote tribunes waarop de bijna 900 zangers zich bevinden. Vanwege de grootte van de kerk, kan de afstand tot het podium redelijk ver zijn.
Dit betreft vaste (genummerde) plaatsen.

Tweede rang
Bezoekers op de tweede rang zitten doorgaans schuiner voor het podium en hebben een minder compleet overzicht dan de bezoekers op de eerste rang. Via de vele beeldschermen zijn dirigent, solisten, koor en orkest van dichtbij te volgen. De tweede rang zijn vrije zitplaatsen.

Tarieven
Hier staat het tarieven overzicht.

Bestellen
Via de knop Toeschouwerskaarten bestellen op deze pagina kom je op het bestelformulier voor de toeschouwerskaarten. Bij de kaarten voor de eerste rang kun je zelf aangeven welke stoelen je wilt reserveren. Voor de tweede rang gelden geen vaste/gereserveerde plaatsen. Als je de bestelling hebt afgerond en verzonden, ontvang je van ons een bevestiging van je bestelling. De kosten zullen door middel van een éénmalige incasso van je rekening worden afgeschreven. De bestelde kaarten zullen vanaf begin december naar je worden toegestuurd.

Reserveren concertkaarten voor eerste rang rolstoelplaatsen
Wij hebben voor concertbezoekers in een rolstoel enkele plaatsen op de eerste rang beschikbaar. Deze plekken bieden tevens plaats voor één begeleider. Gezien het beperkt aantal plaatsen, is het wel noodzakelijk deze uiterlijk een week voor het concert te reserveren. Dit kan uitsluitend via de hieronder vermelde telefoonnummers.

Verdere vragen kunnen via het contactformulier worden gesteld.

Telefonisch zijn wij bereikbaar onder:
Messiah (13 februari 2020) 071 541 4792
Messiah voor jongeren (14 februari 2020) 06 2552 4340
Musical Highlights (15 februari 2020) 071 541 4792
Johannes Passion (16 februari 2020) 06 2552 4340

Toeschouwerskaarten bestellen

Het reserveringssysteem opent in een nieuw venster, sta popups toe als je browser deze tegenhoudt.