Aanmelden

Koor

Inschrijven
Via de knop Aanmelden Koor op deze pagina kom je terecht bij het inschrijfformulier voor deelname aan het koor.

Als je de inschrijving volledig hebt afgerond, ontvang je van ons een inschrijfbevestiging. Wij vragen je de gegevens op deze bevestiging goed te controleren. Nadat wij je geplaatst hebben, ontvang je van ons een deelnamebevestiging. Op deze bevestiging staat de datum waarop wij je het deelnamebewijs en eventuele bestelde bladmuziek/oefencd zullen toesturen. Indien het bestelde niet binnen 3 weken na de op de deelnamebevestiging vermelde datum door de deelnemer is ontvangen, dient de deelnemer contact op te nemen met Scratch via het contactformulier op de contactpagina.

De inschrijving voor de Musical Highlights van 15 februari is voor alle stemsoorten gesloten.

De inschrijving voor alten voor de Messiah van 13 februari is gesloten.
Vrienden van de Scratch kunnen via het contactformulier een bericht sturen om alsnog geplaatst te worden. Kies voor de categorie Messiah (koor).
Overige belangstellenden kunnen op de wachtlijst worden geplaatst door via het contactformulier een bericht te sturen. Kies voor de categorie Messiah (koor).

Verdere vragen kunnen via het contactformulier op de contactpagina worden gesteld.

Telefonisch zijn wij bereikbaar onder:
Messiah (13 februari 2020) 06 1645 9173
Messiah voor jongeren (14 februari 2020) 06 1215 0848
Musical Highlights (15 februari 2020) 06 5773 2559
Johannes Passion (16 februari 2020) 06 4990 5576

Aanmelden Koor

Het reserveringssysteem opent in een nieuw venster, sta popups toe als je browser deze tegenhoudt.

Orkest

Inschrijven
Via de knop Aanmelden Orkest op deze pagina kom je terecht bij het inschrijfformulier voor deelname aan het orkest.

Als je de inschrijving volledig hebt afgerond, ontvang je van ons een inschrijfbevestiging. Wij vragen je de gegevens op deze bevestiging goed te controleren. Nadat wij je geplaatst hebben, ontvang je van ons een deelnamebevestiging. Op deze bevestiging staat de datum waarop wij je het deelnamebewijs en bladmuziek (bruikleen) zullen toesturen. Indien het bestelde niet binnen 3 weken na de op de deelnamebevestiging vermelde datum door de deelnemer is ontvangen, dient de deelnemer contact op te nemen met Scratch via het contactformulier op de contactpagina.

Voor vragen en overleg over de orkesten kun je contact opnemen via het contactformulier, categorie orkest. Voor dringende zaken kunt u bellen: 0653212721.

Aanmelden Orkest

Het reserveringssysteem opent in een nieuw venster, sta popups toe als je browser deze tegenhoudt.