Prikbord

Please or Registreren to create posts and topics.

Spelregels

Spelregels

Door mee te doen aan het forum verklaart u zich akkoord met de volgende spelregels:

1. Alleen voor deelnemers en luisteraars van de Scratch Muziekdagen Leiden - Dit forum is bedoeld voor informatie-uitwisseling tussen deelnemers/luisteraars.

De volgende berichten zijn niet toegestaan:

  • commerciële berichten en aankondigingen van organisaties
  • oproepen van journalisten en programmamakers
  • berichten waarin een (eigen) website of weblog gepromoot wordt

2. Geen sluikreclame - Sluikreclame is niet toegestaan. Onze forumbeheerders herkennen dit soort berichten feilloos (en anders de overige gebruikers wel), dus doe geen moeite.

Let op: het verbod op sluikreclame betekent ook dat het gebruik van een bedrijfsnaam als nickname/alias niet is toegestaan.

3. Geen scheldpartijen - Discussies zijn toegestaan, maar ordinaire scheldpartijen niet. Ongepaste en onsmakelijke berichten worden door de redactie verwijderd. De etiquette op dit forum is simpel: u gedraagt zich hier hetzelfde als in het gewone dagelijks leven.

4. Geen onwettige of immorele berichten - Alles wat onwettig is, is vanzelfsprekend verboden (zoals racistische of discriminerende teksten, het aanbieden van illegale kopieën, etc.).

5. Geen meta-discussies - Discussies óver discussies (of over de manier van discussiëren) zijn niet toegestaan. Ook kan er niet gediscussieerd worden over de manier waarop de forumbeheerders hun werk doen, althans niet op het forum zelf. Wel per e-mail.

6. Geen dubbele berichten – Het meervoudig plaatsen van één bericht (hetzij in één rubriek, hetzij in verschillende rubrieken) beschouwen we als spam, en is dus niet toegestaan. Mocht dit toch gebeuren - hetzij met opzet, hetzij per ongeluk - dan bepaalt de forumredactie in welke rubriek het bericht het beste thuishoort, waarna de overige exemplaren verwijderd worden. (Bij spam van mediaredacties, paspoort-colporteurs, etc. zullen vanzelfsprekend álle berichten verwijderd worden.).

7. Geen promotie van eigen blogs of vlogs - Het is niet toegestaan om eigen websites, weblogs, YouTube-kanalen, etc. te promoten.

8. Privacy – De laatste spelregel geldt niet voor u maar voor onszelf. Uw gegevens (zoals naam en e-mail adres) worden nooit doorgegeven aan derden.

Normal.dotm
0
0
1
338
1927
SV Consultancy
16
3
2366
12.0

0
false

21

18 pt
18 pt
0
0

false
false
false

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:Standaardtabel;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-parent:"";
mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
mso-para-margin-top:0cm;
mso-para-margin-right:0cm;
mso-para-margin-bottom:10.0pt;
mso-para-margin-left:0cm;
line-height:115%;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:11.0pt;
font-family:"Times New Roman";
mso-ascii-font-family:Calibri;
mso-ascii-theme-font:minor-latin;
mso-hansi-font-family:Calibri;
mso-hansi-theme-font:minor-latin;
mso-ansi-language:NL;
mso-fareast-language:EN-US;}

Ten slotte: Heeft u vragen of klachten, dan kunt u dat rechtstreeks melden aan de prikbord beheerders.